fbxl

RD Rýmařov zmrazil ceny rodinných domů

23. 08. 2022

Stavět v současné situaci chce odvahu. Ceny stavebních materiálů rostou developerům i rodinám před očima, termíny dokončení staveb se prodlužují. Náš výrobní závod RD Rýmařov nabízí v současné ekonomické situaci jasné řešení. Zmrazil ceny rodinných domů!

Díky více než 50leté tradici na českém stavebním trhu, dlouhodobým vztahům s dodavateli a přednakoupeným materiálům RD Rýmařov spustil akci zmrazení cen rodinných domů. Ve smlouvách uzavřených od 1. 7. 2022 do 30. 9. 2022 tak garantuje dohodnutou cenu domu až do jeho postavení. 

„Uvědomujeme si, že garance dodržení termínu i ceny je pro naše zákazníky klíčová. Nikdo nechce, aby se mu stavba v procesu několikanásobně prodražila. Na začátku léta jsme proto spustili akci zmrazení cen našich domů, kterou naši zákazníci velice uvítali,“ říká Jiří Buchal, ředitel výrobního závodu RD Rýmařov.

Je naprosto zřetelné, že se dnes celý trh potýká s nárůstem cen, problémy s dodávkami materiálů a zpožděním celé výstavby. Montované dřevostavby udávají v současné ekonomické situaci jasný směr. Díky prefabrikaci je výstavba několikanásobně rychlejší než u klasických zděných domů, což významně eliminuje dodatečné náklady. Díky energeticky efektivním systémům či fotovoltaice se poté zlevňují i provozní náklady a snižuje se energetická závislost na dodavatelích. To v dnešní době ocení skutečně každý zákazník.

Chcete vědět více o akci zmrazení cen domů RD Rýmařov? Navštivte web www.rdrymarov.cz.

Další aktuality

More news